De winter komt steeds dichterbij. Helaas zijn er nog veel onzekerheden over de ontwikkeling van het coronavirus. De meeste mensen denken alleen maar aan wintersporten, maar de meesten wachten nog steeds met boeken. Want wat zou er gebeuren als het reisadvies plotseling zou veranderen van Code Geel in Code Oranje? Of als er een andere lockdown was? Krijg je je geld terug? Om u wat meer duidelijkheid te geven, hebben we de voorwaarden van de verschillende reisbureaus onder de loep genomen. Onder andere over gratis annuleringen en omboekingen. Een overzicht vindt u in dit artikel.

Sunweb Corona garantie: flexibele omruiling, prijsgarantie, repatriëringsgarantie

Als u een wintersport bij Sunweb boekt, is gratis annuleren alleen mogelijk binnen 3 dagen na de boeking. De touroperator biedt echter wel de mogelijkheid tot flexibele omboeking. Zo kunt u uw bestemming of wintersportperiode wijzigen. Is de reis geannuleerd door Sunweb? In dit geval profiteert u van een prijsgarantie. Met andere woorden, u krijgt volgend jaar (of op een ander tijdstip) dezelfde wintersport voor dezelfde prijs. Bovendien bent u automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Dit garandeert een veilige terugkeer naar huis in geval van een negatief reisadvies. De reisorganisatie is ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Bizztravel: Prijsgarantie en repatriëringsgarantie


Biztravel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Als het reisadvies tijdens uw wintersport negatief verandert, profiteert u automatisch van de repatriëringsgarantie. Zo garandeert de reisorganisatie een veilig transport naar uw huis. Daarnaast heeft Bizztravel een prijsgarantie. Als het reisadvies voor vertrek verandert, kunt u uw reservering gratis wijzigen en de waarde van het reisbedrag behouden. De reisorganisatie zorgt ervoor dat u dezelfde reis opnieuw kunt boeken. Zonder daar extra voor te hoeven betalen.

TUI

TUI heeft een corona geld terug garantie voor tijdens het boeken. Al wijzigen deze voorwaarden telkens, dus voor de meest actuele voorwaarden verwijzen wij u naar de website van TUI.

Reisadviesoverheid

Om het actuele reisadvies van de overheid voor jouw skigebied te zien verwijzen we naar je de website van de rijksoverheid.

Genoeg tijd om te koken nu je niet kan reizen? Lees hier de foodtrends van 2021.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *