Met elkaar erop uit in de natuur en back to the basics is altijd goed voor het saamhorigheidsgevoel. Bij Brasserie Meet Eat pakken we het anders aan. In de zomer van 2019 zijn we met het team via Bookatrekking.com de Kilimanjaro gaan beklimmen. Wat een feest om met een lokale trekking maatschappij en gidsen Uhuru Peak bereiken met het gehele team. De Trekking Experts van Bookatrekking.com beantwoorden vooraf al je vragen en helpen je uitsteken bij het hele boekingsproces. Vragen omtrent: kilimanjaro hoogte, inka trail kosten, machame route, kilimanjaro routes, lemosho route, kilimanjaro groepsreis werden meer  dan uitstekend beantwoord. Volgend jaar gaan we voor de volgende uitdaging met Brasserie Meet Eat: De Poon Hill Trek in Nepal!  Bekijk alle opties en boek bij Bookatrekking.com.

Over Bookatrekking.com

Wij zijn Bookatrekking.com. Wij zijn de grootste marktplaats voor wandel- en trekkingsavonturen over de hele wereld. Hier kan je bijvoorbeeld de Lares Trek in Peru boeken. Een boekingsplatform? Nee, we zijn meer dan dat. Op Bookatrekking.com helpen wij  je op weg naar jouw doelen door advies te geven in je zoektocht naar het beste wandelavontuur, verzorgd door een lokale aanbieder voor de best mogelijke prijs. Onze lokale partners zijn de beste in de markt en we geven continue ondersteuning om hun kwaliteit en service te verbeteren.  

Missie

Bookatrekking.com streeft ernaar om ’s werelds grootste en meest toonaangevende marktplaats voor wandelavonturen over de hele wereld te zijn. 

Visie

Het maakt niet uit waar ter wereld je wilt gaan wandelen, je zet je eerste stap naar je doel op Bookatrekking.com.