WiFi icoonFacebookTwitter

Over ons

De Keet van Heerde anno 1892

keetEen trefpunt en pleisterplaats voor handelsreizigers en dorpsbewoners. Een trefpunt waar het goed toeven was: met een eenvoudige maaltijd; degelijk en voedzaam zoals die tijd het vroeg.

De Keet van Heerde / Brasserie Meet & Eat

Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar aan een aantal zaken blijven wij hechten: goed gastheerschap en een gemoedelijke sfeer. ‘De Keet van Heerde’ is inmiddels uitgegroeid tot een partycentrum met een sfeervol restaurant; een ambiance waarin u op niveau kunt vertoeven. Perfecte maaltijden en een gevarieerde wijnkaart maken uw verblijf tot een feest, of het nu gaat om een intiem etentje voor twee personen of om een gezelschap van 400 personen. ‘De Keet van Heerde’ is een begrip in de wijde omtrek, gunstig gelegen in het mooie Veluwse landschap en eenvoudig bereikbaar; parkeerproblemen doen zich bij ons niet voor.

Naast het restaurant beschikken wij over twee multifunctionele zalen voorzien van een podium, bar en dansvloer. Deze accomodatie stelt ons in staat uw receptie, personeelsfeest of reĆ¼nie perfect te verzorgen.

In onze moderne keuken worden al onze diners ‘op maat gemaakt’; vers en bereid met de beste ingrediĆ«nten: onze koks zijn ware keukenmeesters.

Brasserie Meet & Eat

Centraal staat ook Meet & Eat als ontmoetingsplek, vanwege de gunstige ligging bij de op- en afrit van de A50, nabij het transferium en aan de rand van de prachtige Veluwe.
Wij verwelkomen u graag bij Brasserie Meet & Eat of voor grotere gezelschappen, feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten bij Partycentrum de Keet van Heerde.

Copyright 2011-2019 De Keet van Heerde B.V.
Website door Slooten Webdesign