WiFi icoonFacebook

Bezoek KHN landelijk bestuurslid.

Dinsdag 24 oktober kregen wij bezoek van KHN landelijk bestuurslid Agnes Holtjer ter gelegenheid van ons 125 jarig bestaan en toekenning van het predicaat Hofleverancier.
Volgend het artikel  dat hierover werd gepubliceerd :

De Keet van Heerde al 125 jaar een begrip!

KHN_De_Keet_van_Heerde_125_jarig_bestaan_20171024-_H0A9868

24-10-2017

Het horecabedrijf De Keet van Heerde viert dit jaar haar 125 jarig bestaan. Dit familiebedrijf wordt al vijf generaties gerund door de families Van Neck en Van Ark. Agnes Holtjer, lid van het landelijk bestuur van KHN, feliciteerde Bé en Fenny Van Ark vandaag met dit bijzondere lustrum.

Agnes Holtjer: “De Keet van Heerde is een begrip en dé ontmoetingsplek voor mensen uit de hele regio. Iedereen kent de Keet van Heerde, want hier kom je allemaal: om lekker te eten, voor een receptie, een bruiloft of een bijeenkomst van je club of vereniging. KHN is enorm trots op de band die we met dit bijzondere horecabedrijf hebben. Want Bé van Ark is niet alleen mede eigenaar van De Keet van Heerde, maar ook lid van het bestuur van de KHN afdeling Hattem-Heerde. Hij is een enorm betrokken bestuurder en samen werken we aan een sterkere horeca.”

Hoe het ooit begon
In september 1892 opende Gerrit Reinder van Neck het café restaurant ‘De Keet’. Gasten dronken er voor 5 cent een borrel aan de toonbank. In 1930 namen dochter en schoonzoon Van Ark het horecabedrijf over. Het bleef altijd in de familie, maar heeft sindsdien ontwikkelen. Ook de komende tijd, want de zoon van Bé van Ark, Rico, draait steeds actiever mee in het bedrijf en brengt zijn nieuwe ideeën in. We hopen dat hij, net als zijn vader, betrokken zal zijn bij onze branchevereniging.”veel veranderingen doorgemaakt. Van klein wegrestaurant, naar een restaurant en zalencentrum waar van alles gebeurt. En waar iedereen welkom is.

Gastvrijheid en ondernemerschap
Agnes Holtjer: “Gastvrijheid en ondernemerschap zit deze familie in het bloed. Mooi om te zien dat dat gewaardeerd is met het predicaat ‘Hofleverancier’ dat ze afgelopen september kregen van Inez Pijnenburg, burgemeester van Heerde. En De Keet blijft zich telkens  ontwikkelen. Ook de komende tijd, want de zoon van Bé van Ark, Rico, draait steeds actiever mee in het bedrijf en brengt zijn nieuwe ideeën in. We hopen dat hij, net als zijn vader, betrokken zal zijn bij onze branchevereniging.”

Copyright 2011-2019 De Keet van Heerde B.V.
Website door Slooten Webdesign